MHKM po prvom mesiaci

Je za nami september, tak si poďme krátko zabilancovať. Hneď na úvod treba povedať, že nezaznamenávame práve najlepší vstup do sezóny. Príliš sa nedarí najstarším. Juniori majú za sebou dvanásť kôl a s bilanciou troch výhier a deviatich prehier (jedna po predĺžení) im patrí jedenásta priečka (z trinástich).

Po značnej obmene kádra sa nedarí chytiť ani dorastencom. Sú na predposlednom pätnástom mieste s tromi výhrami (jedna po predĺžení) a ôsmimi prehrami (dve v predĺžení).

Viac sa darí kadetom, ktorí sú v regionálnej skupine západ na treťom mieste, pričom boli by už na úrovni druhého, nebyť lapálie s lekárom pri zápase s Piešťanmi.

Ôsmaci majú za sebou päť zápasov s bilanciou 1-1-3. Patrí im z trinástich deviata priečka. Siedmaci sú v rámci západného Slovenska tretí s bilanciou 3-0-2.

Keďže náš skvelý SZĽH tabuľky nižších súťaží neponúka, tak k šiestakom iba fakty: jedna výhra a štyri prehry a piataci: 3-1-1.

Čo sa týka najmladších ročníkov, ktoré nehrajú súťaž, iba zápasy, tam je to so striedavými výsledkami. Učia sa, vyhrávajú, prehrávajú.

Úvod sezóny teda nie je celkom podľa našich predstáv, ale je to úvod. Musíme veriť, že sa začne dariť viac. Držíme všetkým palce.